Categorieën
Blog

1/2/2013 – Op naar Kinshasha

lieve allemaal,

Wat anderhalf jaar geleden een zot idee, misschien een diepe wens of een verre droom was is nu wel zeer nabij. Op dit moment stijgt ons vliegtuig op richting Popo. Valiezen zijn gepakt, organisatie van het thuisfront is rond, kinderen zijn voorzien van een stevige dosis knuffels, kortom, we zijn er klaar voor. Maar niet zonder elk van jullie te bedanken: om het klaar staan tijdens onze afwezigheid, in het huishouden en op het werk, om te helpen bij de voorbereiding van dit avontuur, om de kleren, giften, gekochte pennenzakken, om mee te feesten of te werken op het feest, om je betrokkenheid, je interesse, je goeie raad. Hele dikke merci allemaal en tot 9 maart.
Wil je graag onze avonturen volgen dan kan dit via de blog op www.kivuvu2013.be in de hoop dat internet en brousse een beetje compatibel zijn. Wie graag verwittigd wordt van een nieuw blogbericht kan volgend RSS kanaal toevoegen aan zijn mailprogramma  of in RSS lezer : feed://www.kivuvu2013.be/feed/

Één reactie op “1/2/2013 – Op naar Kinshasha”

Ik keek deze morgen naar onze Sleinse grijze lucht en dacht zo efkes…. Daarboven vliegt waarschijnlijk ons Myriamke. Hier regent het tuiten!

Ik wens jullie een veilige vlucht met weinig luchtzakken, geen tuitende oortjes !

Succes daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.