Categorieën
Blog

11/2/2013 – op bezoek in het ziekenhuis

Na ons ochtendritueel (het wassen en klaarmaken van de kinderen voor school) zijn we naar het ziekenhuis op bezoek geweest. Het is toch een heel andere situatie dan in het weeshuis. Mensen zijn heel erg hulpbehoevend en veelal moeilijke situaties. Toch blij het gezien te hebben. In ieder geval een compleet andere situatie dan bij ons.

Deze voormiddag is ook de kleine Kathy gearriveerd. Zo klein, zo schattig. We konden haar meteen al eens eten geven. De andere kinderen blijven zeer aanhankelijk. Als we buiten komen zijn ze direct bij ons. Willen een knuffel, willen opgepakt worden, wrijven over ons blanke vel. We proberen er zoveel mogelijk voor hen te zijn. In de namiddag gaan we naar de naaister voor onze panje. We worden hier echt wel in de gemeenschap opgenomen. Volgende zondag gaan we zeker in onze panje naar de mis.

’s Avonds volgen we al een vast patroon, namelijk na het avondeten gaan naar onze gastenkamer om onze dagboeken te schrijven. Dit lukt wonderwel goed, zeker daar we elektriciteit op onze kamer hebben. Rond een uur of negen kruipen we in ons bed. Morgen terug vroeg dag, opstaan om 06u00 om de kinderen terug te wassen en aan te kleden voor de volgende dag.  Slaapwel.

Één reactie op “11/2/2013 – op bezoek in het ziekenhuis”

Heleba,wat moet het daar een schitterende belevenis zijn voor jullie…geniet er maar met volle teugen van want het zal afkicken zijn eenmaal terug in Belgie!veelrespect voor wat jullie daar doen!benieuwd naar jullie verdere verhalen.nog veel plezier en knuffel ze daar maar goed!!Anneke en co xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.